Life Coach i Sydsjælland

Hvad er coaching?

Coaching handler om, hvad vi gør med vores liv. Om at støtte og hjælpe andre til at skabe og leve det liv, de virkelig ønsker. Om at hjælpe mennesker til at indse, at de besidder potentialet til at befinde sig, hvor de vil og styrke dem i troen på, at de kan gøre noget ved det.

Coaching er et håndværk, der effektivt afdækker, hvorfor mennesker, teams og virksomheder ikke opnår det, de ønsker, og hvad der skal til for, at de gør. Det er en metode, der kan hjælpe mennesker med at bryde negative tanke- og handlemønstre, overkomme forhindringer og udfordringer samt erstatte dem med nye, motiverende alternativer.

Coaching kan kort sagt flytte mennesker og bruges til hvad som helst og hvor som helst – til glæde for hvem som helst. Coaching kan hjælpe mennesker med at skabe det liv, de drømmer om.

Coaching er...

Skal jeg hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om personlig, mental rådgivning. Lad os tage en snak om dine muligheder, og hvordan jeg bedst kan hjælpe dig som life coach i Sydsjælland.

Hvad kan coaching gøre for dig?

Coaching er en samtaleform, hvor coachen hjælper en eller flere personer med at sætte og nå mål, skabe klarhed over en problemstilling – og i det hele taget hjælpe med at skabe forandringer. Coachen benytter sig af en avanceret spørgeteknik og værktøjer, som varierer alt efter hvilken baggrund, coachen har, samt en række kommunikationsteknikker, der sikrer, at den coachede oplever sig hørt, mødt og støttet. Samtidig har coachen en venlig og imødekommende tilgang til at forstå det enkelte menneskes måde at skabe mening og betydning.

De emner, der kan coaches i, er uendelige. Det kan være konkrete mål, du gerne vil nå, eller det kan være uhensigtsmæssige mønstre, du vil ændre. Man kan også arbejde med en relation til et menneske, som man vil ændre. Man kan coache på stort set alle emner.

Udgangspunktet for coaching er, at personen, der opsøger en coach, selv har svarene. Det kan dog af og til være svært at vide, præcis hvad man selv vil. Derfor er det coachens opgave at stille de rette spørgsmål, som netop kan hjælpe fokuspersonen til selv at finde de rigtige svar på, hvad han/hun egentligt gerne vil, samt også hvilke forhindringer, der er for at nå et givent mål.

En coach kan hjælpe med at anskue tingene i et nyt perspektiv. Det kan være lige det, der skal til for, at fokuspersonen kan se udfordringerne i et nyt lys.

Brug for en life coach i Sydsjælland? Ring til mig på telefon 61 26 70 74 eller skriv til mig på email kn@mindful-coaching.dk. Jeg sidder klar og glæder mig til at hjælpe dig!

Udtalelse af Mette Kristiansen

Kære Kenneth

“Tak er kun et fattigt ord”, men ordet TAK betyder så meget for os, for vi kan ikke takke dig nok. Der er så mange, der har det svært, og du har vist med din interesse, dit engagement og alle de værktøjer, du har, at du uden tvivl kan hjælpe andre, så de også kan få deres liv tilbage. 

Vores beretning startede i slutningen af november 2019, men for Magnus startede det længe før. Vi så det ikke komme, de små ritualer, han var begyndt at tillægge sig: Åbne/lukke skoletasken, åbne/lukke døren, og flere kom til. Slut november begyndte Magnus at ændre adfærd, han blev indelukket og vred. Magnus blev mere og mere vred, havde voldsomme vredesudbrud, råbte og skreg. Hver dag gik med, at vi græd, fordi vi ikke vidste, hvad der var galt med Magnus – vi kunne se, at han havde det svært, men han ville ikke snakke med os. Vi kendte ikke Magnus mere: Han sagde de mest forfærdelige ting til os, og vi var sikre på, at vi havde tabt ham. 

Midt i januar – en aften – blev det så voldsomt, at han hentede en kniv i køkkenet, sagde at han ikke ville leve mere, at han ikke kunne mere og han græd voldsomt. Vi sagde, at vi var lige her – ville hjælpe – men han måtte sige til os, hvad der var galt. Han åbnede endelig op for os: Han fortalte, at han havde så mange bekymringstanker, og hvis han ikke udførte sine ritualer, så skete der noget forfærdeligt, at hans familie eller venner ville dø. Når vi så kom og afbrød hans ritualer, så var det vores skyld at han ikke fik gennemført ritualet, og noget slemt ville ske. Og så skulle han starte forfra med ritualet. Det var ALT lige fra at stå op, tage tøj på, gå i bad, børste tænder, vaske hænder, låse sin cykel… og der kom flere og flere til. 

En onsdag midt i marts ringede Kenneth til mig og sagde, at både han og hans søn var bekymret for Magnus. Det blev vendepunktet for os. Vi snakkede sammen i en time – jeg fortalte alt, hvad der var sket, og Kenneth sagde, at han gerne ville snakke med Magnus, hvis Magnus selv havde lyst. De snakkede sammen i en time, og efterfølgende snakkede Jan og jeg med Kenneth og Magnus. Magnus fortalt, at han kom med 10% energi, men gik derfra med 20-30% energi. Kenneth sagde, at han tog ingen ritualer fra Magnus, dem skulle han selv fjerne, når han fandt ud af, at de ikke betød noget for ham, og at han ikke havde brug for dem mere. Efter hver samtale hos Kenneth har vi kun set en klar forbedring, ritualer, der er forsvundet, og en mere glad og smilende Magnus. 

Søndag den 3. maj kunne Kenneth afslutte Magnus, da Magnus’ ritualer ikke fyldte noget hos ham mere, og han havde fået hjælp til at få det bearbejdet. Vi har fået vores Magnus tilbage, og det kan vi takke Kenneth for. Min storebror har sagt, at Kenneth er vores engel – og det er måske store ord – men for os er han en engel.